Aan het woord: Supervisor Projecten Mehmet

Mehmet, 48 jaar, is al bijna twee decennia een onmisbare collega van Cegelec. En dat is niet zonder reden. Dit komt door zijn lange geschiedenis en diepe betrokkenheid bij de organisatie. Met een achtergrond in de brandbeveiliging sinds 2000 bij verschillende organisaties, heeft Mehmet zijn thuis gevonden bij Cegelec. Als supervisor staat hij aan het roer van diverse projecten – van groot tot klein.

Een reis door brandveiligheid: Het verhaal van Mehmet

 

Via zijn zwager en via onderaannemers kwam Mehmet terecht bij het bedrijf dat toen nog Tyco heette, een naam die later veranderde in ADT en uiteindelijk Cegelec werd. Wat begon als een tijdelijke rol via een uitzendbureau, is uitgegroeid tot een langdurige samenwerking.

 

Een veelzijdige rol in een dynamische wereld

Als Supervisor Projecten is elke dag voor Mehmet een nieuwe uitdaging. Mehmet: “Ik werk van grote projecten die maanden duren tot aan korte opdrachten die binnen een week zijn afgerond. Elk project is een aparte klus.”

 

Bedrijfscultuur en teamdynamiek

Bij Cegelec gaat het niet alleen om werk. Mehmet: “De werksfeer is heel goed en ik ken iedereen. Het contact met de collega’s gaat heel makkelijk. Veel van mijn collega’s hebben zoveel ervaring en daarmee ook veel kennis.” Waar Mehmet er zelf één van is trouwens. En die kennis deelt hij graag weer met nieuwkomers in het team.

 

Veiligheid eerst, altijd

In de wereld van brandbeveiliging zijn vertrouwen en expertise van onmisbare waarde. Mehmet vertelt graag over uitdagende projecten bij grote, industriële klanten: “Het team werkt door terwijl de bedrijven gewoon volop in bedrijf zijn. Onze klanten vertrouwen ons volledig”, legt hij uit, “en dat vertrouwen win je niet zomaar.”

 

Persoonlijke groei en ontwikkelingsmogelijkheden

Mehmet: “Cegelec heeft mij al snel verantwoordelijkheden en veel kansen gegeven. Zo hebben ze me geholpen met het halen van certificaten en het volgen van cursussen. Dat waardeer ik echt, het voelt als een teken van vertrouwen.”

 

Een uitnodiging voor de volgende generatie

Voor Mehmet is Cegelec meer dan gewoon een werkplek. Het is “zijn bedrijf”. Voor iedereen die overweegt zich bij het Cegelec-team aan te sluiten, heeft Mehmet een duidelijke boodschap: “Kom bij ons werken. We zijn misschien klein, maar ongelooflijk professioneel. Alles is hier goed geregeld, van de werkzaamheden tot het salaris dat altijd op tijd is.”

 

Ben jij onze nieuwe collega?