SprinklerLabs

Praktische training op locatie

Bij Cegelec begrijpen we hoe belangrijk het is om uw personeel kennis te laten maken met de werking van een sprinklerinstallatie. Daarom introduceren we met trots onze praktijkcontainer SprinklerLabs.

Een veilige leeromgeving

Onze praktijkcontainer is een mobiele leeromgeving waarin basisopstellingen zijn gemaakt van diverse soorten sprinklersystemen. Deze kan bij u op locatie worden geplaatst, waardoor uw personeel in een veilige en gecontroleerde omgeving de mogelijkheid krijgt om te experimenteren en te leren over de werking van een sprinklerinstallatie.

Het bijzondere aan onze SprinklerLabs

Wat onze praktijkcontainer bijzonder maakt is de mogelijkheid om in een veilige omgeving te leren. Uw team kan het activeren van een sprinkler simuleren, het resetten van een alarmklep oefenen, en nog veel meer, allemaal zonder de risico’s die komen met het maken van fouten in een echte omgeving.

Waarom de praktijkcontainer huren?

Het huren van onze praktijkcontainer is een investering in kennis en veiligheid. Het stelt u in staat om uw medewerkers of toekomstige vakmensen up-to-date te houden en hands-on ervaring op te doen met sprinklerinstallaties. Bovendien, als we een nieuwe oplossing voor u hebben geleverd of geïnstalleerd, kunnen we de werking ervan demonstreren in de praktijkcontainer.

 

Voor wie is het?

SprinklerLabs is voor iedereen die meer wil weten over de werking van een sprinklerinstallatie. Of u nu uw huidige personeel wilt bijscholen over de sprinklerinstallatie in uw bedrijfspand, of een onderwijsinstelling bent die op zoek is naar praktische aanvullingen op uw studies, onze praktijkcontainer is een waardevolle aanvulling.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te leren over hoe onze praktijkcontainer uw bedrijf of onderwijsinstelling kan helpen.