Service & Onderhoud

Complete service en onderhoud op maat

Preventief en periodiek onderhoud is van het grootste belang voor de bedrijfszekerheid van uw installatie. Een sprinklerinstallatie moet 24 uur per dag, 365 dagen per jaar paraat staan. In geval van brand moet het systeem direct in werking kunnen treden. Met preventieve en periodieke controle komt u eventuele storingen of defecten tijdig op het spoor en weet u zeker dat uw systeem altijd in topconditie is. Daarnaast komt het de levensduur van uw systeem ten goede. Tijdens deze controles worden alle watervoerende blusinstallaties gecheckt. Alsook worden er bijmeng-, en referentietesten van schuimvoerende blusinstallaties gedaan.

Cegelec Fire Solutions beschikt over een team van ervaren en gecertificeerde monteurs om de optimale functionaliteit van uw brandveiligheidssystemen te waarborgen. Ze delen uw gevoel voor urgentie. Ons team voert service en structureel onderhoud adequaat, snel en professioneel voor u uit volgens de geldende normen en voorschriften van de fabrikanten. Onze 24-uurs storingsdienst biedt u de zekerheid dat u dag en nacht optimaal beveiligd bent én blijft. Met een serviceovereenkomst van Cegelec bent u exact op de hoogte van de werkzaamheden, de kwaliteit, de kosten en de planning van onze dienstverlening.

Bij verbouwingen of veranderingen in het gebruik van het gebouw kan het mogelijk zijn dat er aanpassingen dienen te gebeuren aan uw installatie. Ook hiervoor kunt u beroep doen op de technische aanpassingen van Cegelec zodat uw brandblusinstallaties steeds in optimale staat blijft.

Kies voor zekerheid met een gecertificeerde installatie

Omdat veiligheid voor Cegelec Fire Solutions het allerbelangrijkst is, zijn onze producten en diensten altijd van de hoogste kwaliteit. Onze systemen zijn voorzien van keurmerken en certificaten.

Het certificeren van onze installaties gebeurt aan de hand van het CCV-certificatieschema wat u als afnemer zekerheid van ons vakmanschap en de juiste preventiemiddelen biedt. Het certificatieschema is gericht op het certificeren volgens NEN-EN ISO 17065 van VBB-systemen. VBB-systemen (vastopgestelde brandbeheersings- en brandblussystemen) zijn beveiligingssystemen die zijn ontworpen en vastopgesteld in gebouwen of inrichtingen om in geval van brand mensen te beschermen en/of schade te beperken.