Onze medewerkers zijn de kern

Het is makkelijk om een sprinklerinstallatie in een lege fabriekshal te installeren. Maar het wordt pas écht leuk als de fabriek met alles erop en eraan gewoon doordraait!

 

Bij Cegelec Fire Solutions houden we wel van een uitdaging. Het is elke keer weer een leuke puzzel. Of het nu gaat om een fabriek waar de productie niet stil mag komen te liggen, een grote hal waar het sorteren van afval gewoon doorgaat, of om een afgelegen, explosiegevaarlijke omgeving in de zware industrie… Wij gaan ervoor! Dat is Cegelec Fire Solutions. We deinzen niet terug voor een flinke uitdaging.

Uitdaging? Ja, graag!

En juist onder zulke uitdagende omstandigheden is het extra belangrijk dat de brandbeveiligingssystemen zorgvuldig worden geïnstalleerd en bijgehouden. Alleen zo zorg je ervoor dat iedereen en alles veilig is, en dat de schade van een brand zo klein mogelijk blijft. Dat is wat Cegelec Fire Solutions doet.

Hoe we dit doen? Samen natuurlijk. Geen project zonder teamwork. Dankzij de jarenlange opgebouwde kennis en ervaring van onze collega’s durven wij elke uitdaging aan. Én winnen we keer op keer het vertrouwen van onze klanten.

 

Werken bij Cegelec Fire Solutions? Dit is waarom!

We hebben vestigingen in België als Nederland en pakken elk project aan met een persoonlijke touch. Onze expertise is breed. Of het nu gaat om HVAC, elektriciteit, data of industriële koeling, wij hebben de kennis. Brandbeveiliging is ons specialisme: van advies, ontwerp tot onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties. Van retail, logistiek, tot de zware industrie, we zijn van alle markten thuis. Complexiteit, daar deinzen we dus niet voor terug. Sterker nog, we zijn er gek op!

 

Onderdeel van VINCI Energies

Maar er is meer. We zijn namelijk onderdeel van VINCI Energies. Werken bij ons betekent dus werken binnen een groot, internationaal netwerk waarin initiatief, diversiteit en persoonlijke groei voorop staan. Wij werken allemaal op basis van gemeenschappelijke waarden: vertrouwen en transparantie, empowerment, ondernemerschap, verantwoordelijkheid en solidariteit.

Wat deze waarden voor onze collega’s in de praktijk betekenen? Laura, HSE Coördinator: “Voor mij betekent werken bij Cegelec Fire Solutions de vrijheid om zelfstandige beslissingen te nemen. Autonomie en verantwoordelijkheid zijn voor mij de sleutel tot persoonlijke groei. In de praktijk betekent dit dat ik de ruimte voel om naar lezingen te gaan en brainstormsessies te organiseren. Ik voel bij Cegelec Fire Solutions de vrijheid om te leren en te groeien.”

 

Dus, samengevat: Cegelec Fire Solutions is meer dan alleen brandbeveiliging. Jouw succes wordt bij ons gevierd én gedeeld. Want echte successen, die deel je samen.

Meer weten? Lees de verhalen van onze collega's

Aan het woord: Laura

Aan het woord: Patrick

Aan het woord: Mehmet