Environment & Waste

Brandmeldinstallaties en brandblusinstallaties zijn van essentieel belang voor de afvalwerkingsindustrie vanwege de risico’s van brandgevaarlijke materialen, zoals chemicaliën en afvalproducten. Het snel detecteren en bestrijden van brand kan ernstige gevolgen voor de gezondheid en het milieu voorkomen en kan ook de schade aan apparatuur en faciliteiten beperken. Het ontwerp en de installatie van deze systemen zijn echter complex vanwege de specifieke veiligheidsvoorschriften van elke site en de verschillende soorten materialen die worden gebruikt en opgeslagen. Het is daarom van cruciaal belang dat deze systemen goed worden gepland, geïnstalleerd en onderhouden om de veiligheid van de werknemers en de faciliteit te waarborgen en schade aan het milieu te minimaliseren.

Bekijk onze projecten in dit segment!

Brandmeldinstallaties / Deluge / Sprinklers

Renewi Wateringen

In dit afvalverwerkingsbedrijf heeft Cegelec Fire Solutions 30 weken gewerkt om een brandbeveiligingsinstallatie te installeren.

Blusmonitoren / Brandmeldinstallaties

Uniek en innovatief branddetectie- en blussysteem bij Renewi

Bij Renewi, een waste-to-product bedrijf, staat brandveiligheid voorop. Onlangs is dan ook geïnvesteerd in een uniek, state-of-the-art brandveili…

Onze oplossingen