VINCI Energies

VINCI Energies Groep heeft zich doorheen de jaren zowat overal ter wereld gevestigd. Dat maakt ons nu één van de belangrijkste spelers op het gebied van infrastructuur, industrie, ICT en building solutions.

In een steeds veranderende wereld, focust VINCI Energies zich op netwerken en integratie, optimalisatie van prestaties, energie-efficiëntie en verbindt infrastructuur, gebouwen en industriële sites met elkaar. Dat doen we om de uitrol van nieuwe technologieën te versnellen en om twee belangrijke veranderingen te ondersteunen: de digitale transformatie en de energietransitie.

VINCI Energies verdeelt haar expertise in vier business lines: infrastructuur, de industrie, de building solutions en ICT.

Met hun sterke lokale roots en wendbare organisatiestructuur geven de 1.800 business units van VINCI Energies een boost aan de betrouwbaarheid, veiligheid en efficiëntie van energie-, transport-, en communicatie-infrastructuur, industrie en gebouwen.

Cegelec Fire Solutions verzorgt innovatieve en effectieve brandbeveiliging op maat. In nauwe samenwerking met haar klanten optimaliseren we brandbeveiligingsinstallaties om maximale veiligheid te kunnen garanderen.

Cegelec Fire Solutions behoort tot de rapporteringsstructuur van VINCI Energies Belgium, wat 2.800 medewerkers telt. Dit is goed voor een jaarlijkse omzet van 580 miljoen euro. VINCI Energies opereert in België onder vijftien merken, meer bepaald: Actemium, Axians, AVTCegelec, Comantec, City Electric, ENSYSTA Refrigeration, EVT, Hooyberghs HVAC, ICORDAITB, IZEN, Omexom, TranzCom en VINCI Facilities.

VINCI Energies Nederland heeft 3.000 mensen in dienst. Dit is goed voor een jaarlijkse omzet van 560 miljoen euro. VINCI Energies Nederland opereert onder elf merken, meer bepaald: Actemium, Axians, Bosman Bedrijven, Bostec, Cegelec, G+H Akoestiek, Koning & Hartman, Omexom, Van der Linden & VeldhuisVerkerk Groep en VINCI Facilities.