Cegelec

Cegelec, een merk van VINCI Energies, is gespecialiseerd in advies, ontwerp, engineering, installatie en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties.

Voor ieder risico een brandbeveiliging op maat

Oplossingen op maat zijn essentieel voor een efficiënte brandbeveiliging, want elk bedrijf of organisatie bezit een eigen risicoprofiel. Cegelec Fire Solutions past de installatie aan de unieke situatie aan en zorgt ervoor dat onze klanten zich veilig en beschermd voelen, dankzij innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen in brandbeveiliging. Samen met onze klanten optimaliseren we brandbeveiligingsinstallaties om maximale veiligheid te kunnen garanderen en engageren we ons om op een creatieve en professionele manier klanten te ondersteunen in alle fases van hun project. Een flexibele en snelle service is hierbij gegarandeerd.

Creatieve en kwalitatieve oplossingen

Met vestigingen in België en in Nederland garandeert Cegelec Fire Solutions een lokale aanpak van de projecten, dicht bij de klanten. Als één van de marktleiders in de dienstensector beschikt Cegelec eveneens over heel wat ervaring en knowhow in HVAC, elektriciteit, data en sanitaire installaties en industriële koeling. In nauwe samenwerking met onze klanten optimaliseren we elke installatie, rekening houdend met aspecten zoals energieverbruik, onderhoudskosten en betrouwbaarheid. Door creatieve en kwalitatieve oplossingen aan te bieden, komen we samen tot efficiëntere installaties.

Onze kernwaarden

Als onderdeel van VINCI Energies dragen we deze vijf kernwaarden hoog in het vaandel: solidariteit, vertrouwen, autonomie, verantwoordelijkheid en ondernemen.