Praktische training op locatie

22 mei 2023

Cegelec voert succesvolle SprinklerLabs trainingen uit op locatie

We zijn trots te melden dat we al drie succesvolle trainingen op locatie hebben uitgevoerd met onze innovatieve praktijkcontainer, SprinklerLabs.

SprinklerLabs is een mobiele, praktijkgerichte trainingsoplossing, ontworpen om medewerkers in een veilige en gecontroleerde omgeving kennis te laten maken met de werking van een sprinklerinstallatie. Het unieke ontwerp van de praktijkcontainer stelt teams in staat om het activeren van een sprinkler te simuleren, het resetten van een alarmklep te oefenen, en nog veel meer, zonder de risico’s die gepaard gaan met een echte installatie.

Robert Belt, Projectmanager bij Cegelec

Ervaar het zelf met onze praktijkcontainer

“De reacties op onze eerste drie trainingen waren overweldigend positief. Onze klanten waarderen de hands-on ervaring die SprinklerLabs biedt. Het stelt hen in staat om waardevolle praktische kennis op te doen, zonder de potentiële gevaren en kosten van het werken met een echte installatie. Dat ze zelf met dingen aan de slag mogen wordt erg leuk ervaren. Vooral de bediening van klep vinden onze klanten het spannendste.”

Wilt u meer weten over hoe Cegelec u kan helpen met het opleiden van uw personeel?

Actueel